Onnistutaan yhdessä.

Rookie Communications Oy

Arttu Käyhkö, toimitusjohtaja

"Olimme aiemmin itse yrittäneet rakentaa myyntiviestiä asiakasta puhuttelevaksi, mutta emme saaneet haluamaamme viestiä oikein läpi.

Myyntiviestin kirkastustyöpajoissa saimme myyntiviestiin hyvän rungon ja rakenteen ja sitä kautta selkeän asiakasta puhuttelevan myyntiviestin, jossa asiakkaan ongelma, meidän ratkaisu ja asiakkaan kokema lisäarvo ovat fokuksessa."

Clash Discs Oy

Pekka Nuutinen, hallituksen puheenjohtaja

"Mika auttoi meitä yrityksen identiteetin päivittämisessä sekä kansainvälisen kasvustrategian suunnittelussa. Mika erityinen vahvuus on toimia aina strategialähtöisesti. Suosittelen!"

CPU Oy 

Timo Kärkkäinen, toimitusjohtaja

"Mikan lujan kokemuksen sparraamana muokkasimme sinänsä toimivan ja kehittyvän liiketoimintamallimme selkeän strategiaprosessikäsittelyn kautta konkreettisiksi käytännön toimiksi kohti lähitulevaisuuden tavoitteita."

Kata Safety Oy

Janne Rahunen, toimitusjohtaja

"Olimme hallituksen kanssa työstäneet strategiaa, mutta lopputuloksena oli erilaisia dokumentteja hajallaan ja yhtenäisen kuvan hahmottaminen oli vaikeaa.

Mikan johdolla saimme kirkastettua strategian ja löysimme omasta toiminnastamme merkittävän erottautumistekijän kilpailijoiden nähden, jota emme olleet tajunneet nostaa viestinnässämme esille."